Bugün, 15:39
|
#5
|
|
|
Merhaba meslektaşlarım, ben de ilk defa örnek 14 ile tahliye için takip yapacağım. "İlamsız/Diğer" kısmına yıllık kira bedeli yazdıktan sonra açıklama kısmına kira kontratı ve tahliye taahhüt bilgilerini birlikte mi yazıyorum? (Kira kontratı bilgilerini neden kontrat alanından eklemiyorum? Eklemeli miyim?)
Bir de alacak kalemi ekle diyecek miyim "diğer" bilgisi eklendikten sonra, eğer alacak kalemi eklemezsem harç nasıl hesaplanacak? Eğer alacak kalemi eklersem hangi tarihi girmeliyim yıllık kira bedeli için? (Kira yılının ortasındayız şu an.)
1/5, 1/9, 1/4 açıklamaları da önemli sanırım, hata yapmamak adına oralara ne yazmalıyım?
Biliyorum çok fazla soru sordum ancak ilk defa yapıyor olacağım bu takip tipini ve anladığım kadarıyla hataya çok açık bir alan. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
|