Konu
:
Yeni ofis açmak hakkında
Mesajı Okuyun
Dün, 08:58
#
5
avbugracakiciy
Alıntı:
Yazan
Balkesavukat10
Hayırlı uğurlu olsun meslektaşım. Tecrübelerinizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim, benim de ofis açmaya niyetim var.
Kusura bakmayın meslektaşım uzun bir süre sonra cevap verebiliyorum. Umuyorum ki ofisinizi açmışsınızdır ve her şey yolundadır. Ben ofisi açtıktan altı ay sonra askere gitme kararı verdim ve bir sene askerliğimi yaptım. Askere gitme sebebim maddiyat veya işlerle alakalı değildi. İlk altı ay işlerim fena sayılmayacak seviyedeydi. Askerden geleli de üç ay oldu ve tekrar ofisimdeyim. İşler yine fena sayılmayacak seviyede. Sadece ilk başta bahsettiğim gibi küçük bir şehirde avukatlık yapıyorum ve diğer meslektaşlarla pek anlaşamıyoruz. Özellikle ücret konusunda, komik rakamlara dava alan "avukatlar" sebebi ile olması gerekenden daha az iş alabiliyorum. Tavsiye niteliğindeki asgari tarife üzerinden anlaşmadığım sürece dosya kabul etmiyorum. Ve bu sebeple az dosya alıyorum ve bundan memnunum. En azından aldığım işler, emeğime değiyor. Yeni ofis açmayı düşünen meslektaşlarıma da ofis açmayı tavsiye ediyorum. Fakat fazlasıyla sabır gerektiğini de bilerek açılmalı...
avbugracakiciy
Üye Kimliği
avbugracakiciy İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
avbugracakiciy İsimli Üyeye Email Gönderin
avbugracakiciy İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın