Mesajı Okuyun
Old Dün, 22:35   #1
Konuk

İnceleme Eş adına olan ev internetinin çok kullanımı neye delalet eder?

Merhaba, benim 15 aylık bir bebeğim var ilk altı ayını eşim bizi kandırıp baba evinde koydu eve almadı, diğer aylarda da biz eve gittik ama eşim evden gitti bizi terketti. Eşim, aylık ortalama 3 bin TL civarı para hesabıma gönderir. Çocuğuda mama gibi ihtiyaçları ve market ihtiyaçlarını alır. Bana giysi filan hiç almaz. Ama çocuğun tüm bakımı bendedir. Eşim, bir gece dahi çocukla aynı odada uyumamistir benlede iki yıl civarı karı koca hayatı yoktur. Bir erkek apartinda kalıyor gibi gösteriyor kendini.
Komşum eşimin beni aldatıp bir kadınla el ele tutuştuğunu görmüş bunu ses kaydı ile anlatsa mahkemede delil olur mu? Eşimin arkadaşı babama ve bana telefonda konuşurken itiraf etti. Babam şahit olabilir mi?

En önemli sorum ise; benim şahsi cep telefonumun internet ve dakikası bitmiyor. Ama ev internetimiz eşimin adına şifresini biliyor ve TV mizde internet devamlı açık çünkü benim ailem bu şehirde yok
Kimsem yok. Etrafta sadece bir iki market var hep gidemem çünkü hergün gidilmez. Çocuktan dolayı gece uyandiğimda çocuk uyusa bile ben uyuma güçlüğü yaşadığım için gece bazen temizlik yaparım banyo yaparım çay içerim ve TV ışığı hep açıktır. Bazen asmr fizik tedavi videoları izleyip uyumaya çalışırım. YouTube izlerim çünkü tekim .Eşim, benle ilgili birşey bulamayınca gece saatleri ve diğer saatlerde internetin çok kullanıldığına değinerek benim aldattığımi söylüyor ve çocuğumla ilgilenmediğimi söylemek istiyor hâlbuki tek başıma çocuğa bakan benim. Ve bu çocuk bir kez bile hastanelik olmadı hasta olmadı iyi bakıyorum fakat eş,aile, arkadaş kimse olmadığı için çocuk ve ben evde ses olsun diye TV açıyoruz gece lambam yok onun ışığı bazen açık kalıyor ve telefondanda vlog izleyip delirmemeye bunalmamaya çalışıyorum. Eşim bunu fırsata dönüştürüp iftira atmak istiyor ya da çocuk açısından kullanmak istiyor. Bu mümkün mü?