Herkese merhabalar,
Hemen konuya giriyorum:
Bir şirketin vekili olarak karşı taraf şirketi dava açmadan evvel temerrüde düşürmek için ihtarname göndermek istedim. Noter kanalı ile gönderdiğim ihtarname iade olarak döndüğünde postacının mazbataya şu yazılı kaşe bastığını gördüm:
"Gösterilen adrese gidildi. Adreste sanal ofis hizmeti verildiği görüldü. Adreste evrağı almaya muhatap firmanın çalışan yetkili bulunamamıştır. Evrağın tebliği mümkün olamadığından çıkış merciine iade"
Bunun üzerine tekrar tebliğe çıkarttık ancak aynı kaşe ile döndü. Son olarak noterin de tavsiyesi üzerine, karşı taraf tüzel kişi olsa da, 21'e göre tebliği talebi ekleyip gönderdik ancak yine aynı kaşe basılı olarak geri döndü. Sanal ofis konusunda kaşe dahi hazırlamış ve postacısına vermiş olan PTT'yi aradım ancak hiç kimse bu konuda bilgi sahibi değil ve ne yapılacağını bilmiyor.
Şimdi bu durumda ne yapmam gerekiyor değerli meslektaşlarım? Amacım karşı tarafa bu ihtarı iletmek ancak nasıl yapacağım? Kişilerin sanal ofis kiralamalarının önünde bir engel olmamasına karşılık bu gerekçeyle tebligat yapılamaması ciddi bir sorun teşkil etmiyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.