Konu
:
iş davası - kesin karar
Mesajı Okuyun
09-04-2025, 14:32
#
5
Av. Musa TAÇYILDIZ
Alıntı:
Yazan
Av.CengizEge
Av. Musa TAÇYILZDIZ üstat aklıma bir mesele daha geldi konudan biraz saptırıyorum fakat;
Hakimin reddi hususuna bu konuda değinilebilir mi? İlgili mahkemeden örnek dosya incelenerek tam tersi yönde karar olup olmadığının araştırılması neticesinde eğer hakimin kararları çelişkili ise karar kurulduktan sonra hakimin reddi sürpriz karar yasağı vs. ileri sürülerek talep edilebilir mi? Bu konuda görüşleriniz nedir böyle bir yola gidilebilir mi?
Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Meslektaşım birebir aynı dosyayı bulacağınızı sanmıyorum, zira istifa dilekçeleri arasındaki bir kelime farkı, tanık anlatımlarındaki ufak bir değişiklik her iki dosyayı aynı olmaktan çıkarır.
Velev ki oldu; hakim reddi sebebi de olmaz. Hakimin reddi sebepleri kanunda sınırlı sayıdadır. Kaldı ki; karar verilmekle hakim dosyadan el çekmiştir, ancak olağanüstü kanun yollarına konu olabilir.
Av. Musa TAÇYILDIZ
Üye Kimliği
Av. Musa TAÇYILDIZ İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av. Musa TAÇYILDIZ İsimli Üyenin İnternet Sayfası
Av. Musa TAÇYILDIZ İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın