Mesajı Okuyun
Old 16-03-2025, 10:49   #1
Konuk

Önemli 17 yaş cinsel istismar ,tehdit ,şantaj

Lütfen yardım edin!!!
Ben şuan 19 yaşındayım 17 yaşında benden 19 yaş büyük bir erkekle tanıştım.kuzenini tanıyordum sevdiğimiz biriydi ondan güvenerek önce abi arkadaş ilişki içinde konuşmaya başladık sonra benle buluşup yemek yemek istediğini söyledi ama buluştuğumuzda beni işsiz bir yere götürüp öpüp sarıldı aniden sevgili olduk baba sevgisi eksikliğini onda tamamlamak istedim ilk sanırım eşiyle boşanma davasının devam ettiğini ailesinin yanına döndüğünü ve bana güven sağlamak için ailesinden herkesi anlattı en yakın arkadaşlarını anlattı resimlerini attı .3 ay sonra buluşmadan eve dönerken telefonda eşi aradı kaynar sular döküldü basımdan hemen ses kaydı açmaya çalıştım beni kandırdığı için delil olsun diye ama ben önceden özel resimler yollamıştım ona.gelir annene abine anlatırım dedi susmak zorunda kaldım hemde sınav senemdi çünkü. Bu şekilde istismar 1 sene devam etti araba da cinsellik yaşıyorduk .en son artık dayanamadım ve büyüdüğüm için seni herkese anlatacağım dedim .araba da kavga ederken kapıyı kilitledi ve telefonumdan mesajları sildi .ama ben önceden saglama alıp ekran görüntülerini saklamıştım bunu duyunca tekrar seni annene anlatırım ben erkeğim sen kızsın sana olan olur dedi ailem bu fotoğraf işini bilmiyor ben şikayetçi olsam dava açılır mı süreç nolur kafayı yedim her gece rüyama giriyor. Çok mutsuzum