Mesajı Okuyun
Old 12-03-2025, 14:23   #1
SYAZICI

Varsayılan Kişisel ilişki günlerinin telafisi hakkında

Merhaba, kişisel ilişki kurulması yönünde verilen mahkeme kararına, karşı taraf baba tarafından uyulmuyor. Örneğin;bu hafta işim var alamayacağım diyor sonraki hafta kişisel ilişki kuruyor, bir sonraki hafta çocuk annede olması gerekirken 2 gün önce alacağım var bu hafta kullanacağım diye mesaj atıyor.. Bu ay da aynı şeyi yapmış ve alacağım var, bayramın tamamında bende kalmasını istiyorum diyor şimdi de.. Bu annenin velayet hakkını kullanmasını engellemek aslında, annenin bayramı çocukla geçirme hakkı var mahkeme düzenliyor ancak nerden duyduysa istediğim zaman kullanabilirim diye anneyi zor durumda bırakıyor.. Yaklaşık 6 7 aydır bu şekilde, sırf engelleme olmasın velayeti kaybetmeyelim diye anlaşma yoluna gitmeye çalıştık ancak artık hakkın kötüye kullanımı durumu ortaya çıktı.. Boşanma kararı geçen hafta verildi mahkemeden herhangi bir talepte bulunabilir miyiz ne yapılabilir bu konuda, hiç bir yerde kıyas dahi yapabileceğim bir makale, karar bulamadım yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim