13-02-2025, 20:27
|
|
|
Hamileyim eşim evden kovdu
Merhabalar. Ben Ekim 2024 de evlendim. Evlendiğimde 3 aylık hamileydim. Bir yıl da aynı evde yaşadık. Evlendikten sonra aralık ayından itibaren ilgisiz davranarak, uzaklaşmaya başladı. Bir kaç kez de fiziksel şiddet aynı zamanda psikolojik şiddet uygulamaya başladı. Beni bırakmakla tehdit etmeye başladı. Bebekle ilgili alışverişleri de hep erteledi. Ocak ayının sonunda aramızda durduk yere kavga çıkardı, öfke patlaması yaşadı. Ve akşam beni evden atmakla tehdit etti ve karnıma vurarak düşürdü. Bende polisten yardım istedim.Bir gün öncede yatakta yatarken bacağımdan sıkıp sürükleyip herkes hamile abartma kalk iş yap diye kaldırdı. Polisler geldi önce karakola ordan hastaneye götürdüler ambulansla. Doğumhanede nts bağladılar bir gece yattım. Adli tıp doktoru darp raporu verdi. Şikayetçi olmadım. Eşim ardından bana boşanma davası açacağını. Terk edeceğini arkadaşları tarafından söyledi. Zaten son 2 aydır bana boşanmak için yıldırdığını hissettim. Bir oyunun içinde gibi hissettim. Çalışmadığım ve gidecek bir yerim olmadığı için en azından evden atmaması için karakola gidip bana attığı maili gösterip uzaklaştırma istedim. Fakat bu süreçten sonra 6 aylık hamileyken evden kovuldum, darp edildim. Şu an maddi bir yardımda etmiyor. Doğum ücretim, bebek için alınacaklar her şey kaldı. Bu süreçte ben ne yapabilirim? Çok büyük stres altında bıraktı beni doğumuma 3 ay kala. Hukuki haklarım nedir size sormak istedim.
|