Mesajı Okuyun
Old 03-02-2025, 08:59   #1
Konuk

İnceleme eski eş tarafından rahatsız edilmek

merhaba, iyi çalışmalar. ben 1,5 sene önce kadar eski eşimle ayrıldım. bir kızımız var. velayeti bende. babası çocuğu görme konusunda herhangi bir engeli bulunmamasına rağmen doğru düzgün çocuğu görmüyor. benim telefonum üzerinden çocukla iletişim sağlıyordu ancak görüşmesi çocukla sınırlı kalmadığı için ben kızıma bir telefon hattı alıp ordan iletişim kurmalarını sağladım. çocukla ilgili durumları da tarafıma sadece mesaj yolu ile iletmesini söyledim.(şu gün şu saatte alacağım/bırakacağım gibi) yine de benimle iletişimde kalabilmek için olur olmadık bahaneler üretip benimle yüzyüze görüşmek istiyor. benden olumsuz cevap aldığı zaman ise konuşmalarını çeviriyor. defalarca kez kendisine muhatap olmak istemediğimi söyledim. ne tuhaftır ki derdinin çocuk olduğunu söyleyen adam 7 aydır çocuğunun 1500 lira olan nafakasını ödemiyor. kendisine nafaka davası da açtım. konuşmalarında herhangi bir tehdit ve şiddet söz konusu değil. ancak gündelik yaşantımı zorlayacak şekilde mesajlar atıyor ya da arıyor huzursuz olmama neden oluyor. bununla ilgili nasıl bir yaptırım uygulatabilirim, şimdiden teşekkürler.