29-01-2025, 14:48
|
|
|
Meslektaşım; benzer bir durum başımıza geldi. Ben bila tebliğ tarihli yazınıza istinaden hacziniz sıraya alınmıştır diye cevap verdim. Hiçbir sorun yaşamadık. Örnek bırakıyorum aşağıya.
ANKARA 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NE
DOSYA NO: 2020/7936
Müdürlüğünüzce tarafımıza gönderilen bila tarihli maaş haczi tarafımıza tebliğ edilmiştir.
3.Şahıs Şirketimiz bünyesinde çalıştığı gerekçesiyle yukarıda dosya bilgileri yazılı borçlunuz ………………’in maaşının İKK m. 355. Maddesine göre haczine karar verilmiş ve şirketimize maaş haczi müzekkeresi gönderilmiştir.
Borçlu, işyerim bünyesinde çalışmaktadır ve şu an maaşı …….. TL olup; maaş hacziniz 4. Sıraya işlenmiştir.
Borçlunun maaşı üzerine hacziniz 4. sıradan işlenmiş olup maaşı üzerinde bulunan haciz sırası ve bildirilen borç miktarları aşağıda listelenmiştir.
Dosyanızın sırası geldiğinde ve borçlunun iş akdi devam ettiği müddetçe, bildirdiğiniz miktarın tamamı ödenene kadar maaşının ¼’ü kesilerek işbu dosyanız borcuna karşılık daireniz hesabına yatırılacaktır.
Durumu gereği için cevabımızı ve itirazlarımızı bilgilerinize saygılarımızla sunarız. 11/09/2024
Maaş haczi alacaklıları sırası;
1- İzmir 2. İcra Müdürlüğü ….. E
2- İstanbul 3. İcra müdürlüğü …… E
3- Antalya 5. İcra müdürlüğü …. E
4- Ankara 1. İcra Müdürlüğü 2020/7936 E (Dairenizin dosyası)
5- Adana 15. İcra Müdürlüğü ….. E
CEVAP VEREN
3. ŞAHIS
……………….
|