Mesajı Okuyun
Old 25-01-2025, 15:13   #3
Konuk

Varsayılan Eşim bazen 1 hafta bazen 10 günlüğüne bizi terk ediyor

Öncelikle yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Benim eşim 15 ocaktan itibaren tekrar rahat kumar oynamak için bizi terk etti ve pansiyonlarda kalıyor. Sonra tekrar geri dönmek istiyor. Parası bittikten sonra tabiki. Ben bu durumdan çok rahatsızım çünkü karı koca ilişkisine asla girmek istemiyorum. Birinci den cinsel hastalıkları olabilir. Hijyenine hiç ilgi göstermiyor.Nerede kiminle yatıp kalktığını bilmiyorum. İkincisi Şiddet yüzünden artık nefret ediyorum ve tiksiniyorum. Ama yine ilişkiye girmiyorsun diye fiziksel şiddet uyguluyor ve ya PSİHOLOJİK ve ya ekonomik şiddet uyguluyor. Benim onu eş gibi red etmem suç mu ve ya bu boşanma esnasında suç olarak bana karşı tutanak olabilir mi? Şuanda sadece vatandaşlık bekliyorum çocuklarımdan ayrılmamak için mecburum. VATANDAŞLIĞIM aldığım an boşanmaya başvurabilir miyim? Ve ya hemen boşanmak istediğim için vatandaşlığımı iptal edebilirler mi? Çünkü artık dayanamıyorum. İsademde psikolojik destek alıyorum, Yeşilaya başvurdum kendisi kabullenip gelmese yardımcı olamıyoruz dediler. 2 hafta çocuklarım ara tatilde ler onları gezmeye hiç bir yere çıkarmak için maddi durumum yok para göndermiyor. Evde erzak lar bitti. Para gönder desem bıktım senin dilinden diyor. Yani kumar oynadığı için bile beni suçluyor ama benimle evlenmeden kendini bileli oynuyor muş benim haberim yoktu. Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun