Mesajı Okuyun
Old 28-12-2024, 21:55   #7
avukat.fks

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum sevgili admin.

Arabuluculuk belki bir başka dpsyada kuşlanabileceğim bir yol olur, çok teşekkür ediyorum gösterdiğiniz bu yol için.

Amcak bu olayda işe yaramazdı çünkü biz dava açmadan önce evde pturmaya devam ediyordu çıkmaya da hiç niyeti yoktu. Şahıs profesyonel bir borçlu, üzerine gidilebilecek hiçbir şeyi de yok.

Biz davayı açtımtan sonra borç nedeniyle elektriği kesildi, mühürlendi. Kaçak kullanıma devam etti. Dağıtım şirketiyle alakalı hatırlayamadığım bir sebepten elektrik hattı tamamen kapatıldı. Borcu ödeyip aboneliği kendi üzerine almadan da açılmayacak. Bu olaydan sonra evi boşalttı.

Şimdi şubat ayında ön inceleme duruşması olacak. Dava dilekçemizde kira bedellerinin ödenmemesi nedeniyle tahliye ve sözleşmenin feshine karar verilmesini talep etmiştik. Mahkemeyi Keşif ile uğraştırmamak adına fiili haciz ile tutanak altına aldırmayı düşünmüştüm.

Mahkeme kararını hızlandırmak adına fiili hacze gidip evin kiracı tarafından tahliye edilmiş olduğunu tutanak altına aldırıp bunu mahkemeye sunsam süreç hızlanır mı?