15-12-2024, 10:38
|
|
|
Şiddet ve iftira
30 yıllık evliyim . Evliliğimin her döneminde sürekli anlaşmazlıklarımız oldu . Evliliğimiz boyunca sürekli ğornografi videoları izlediğini defalarca gördüm her kavgamız neredeyse bu sebepden çıktı .inkar edebildiği kadar inkar etti ama telefonda bilgisayarda sürekli kanıt bıraktığı için zaman zaman kabul etmek zorunda kaldı . Son zamanlarda inkar etmiyor bunun sebebinin ben olduğumu iddia ediyor. Ben senin bin kusırunu kapattım sen benim bir kusurumu kapatmadın diyor .benim bin kusurum nedir diye sorduğumda bana iftira atarak komşunun oğlunu eve aldığımı iddi ediyor eve aldın dediği çocuk yaşça benden çok çok küçük liseye gidiyordu yani tam delitmelik bir iftira . Rahatsızlandığım için Gittiğim doktorun bana asıldığını iddia ediyor .yine Başaka bir ortamda benden yaş olarak küçük hatta oğlumdan 10 yaş küçük bir başka çocuğun bana asıldığını benimde karşılık verdiğimi söylüyor . Ve beni öldüreceğini sonrada intahar edeceğini söylüyor . Üç tane evladım var iki oğlum büyük memur oldular çalışıyorlar beni esas bağlayan kızım var 9 yaşında . Kızımı alıp gitmek istiyorum . Ama asla izin vermiyor . Boşanmayı kabul etmiyor.enson intihar etmek için kendini baraja attı . Balıkçı görmüş çıkarmışlar . İntahar etdip eve geldiği andan itibaren yine aynı uygunsuz videoları izlemeye devam ediyor benim tahammülüm kalmadı .dike getirip yapma dediğinde ise dövüyor . Ben ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Ailem bir dahi durma gel diyor .kızımı alıp ailemin yanına gidersem peşimi asla bırakmayacak babam yaşlı babama zarar verebilir korkuyorum cesaret edemiyorum kızımı bırakmak istemiyorum .bu arada psikolojik tedavi için doktora gittik doktora bizimle ilgili hiç bir şey anlatmadı tamamen kendi hayatında kendine yapılan haksızlıkları anlattı. Doktor haklısın demeyip eşime görmesi gerekenleri anlatma çalıştı şimdi doktorunda kötü olduğunu söylüyor . Ben nasıl bir yıl izlemeliyim hiç bir gelirim yok tamamen eşime bağımlıyım
|