Mesajı Okuyun
Old 02-12-2024, 14:30   #3
Avukat9444

 
İnceleme

Mesajınız için çok teşekkür ederim meslektaşım. Müvekkiller evi oğullarına satabilir ancak hepsi yurtdışında yaşıyorlar. Bu durumda mahkeme son süreçte gerçekleştirilen bu satış işlemini de ne kadar samimi bulur bilmiyorum. Oğulları dışında da kimseye güvenmediklerini söylediler.

Esaslı tadilat/birleştirmeyi de çok araştırdım ama şartları çok zor.

Durumu detaylıca anlatıp evlerin 1+1 olduğunu ailenin çocuklarıyla eş zamanlı tatil yaptığını bu nedenle her iki daireye de ihtiyaç duyulduğunu ifade etsem diye düşündüm.
Alıntı:
Yazan Avukat Eylül
Meslekteşım benzer bir konuda biz risk almamak adına diğer taşınmazı aile üyelerinden birine satıp ihtiyaç nedeniyle tahliye davası açmıştık, tabii burda ihtar ve 6 aylık süreyi beklemek durumundasınız.
Ayrıca durum ve koşullar elverdiğinde esaslı değişiklik başlığı altından da bu tahliye işlemini yürütebilirsiniz lakin her koşulda süreç çok uzun sürüyor.Eliniz de tahliye taahhüdü olsaydı daha kısa bir sürede sonuç alabilirdiniz.