27-11-2024, 13:24
|
|
|
İlgisiz eş,baba, keyfi olarak hareket eden baba
Merhabalar, eşim hamileliğim boyunca bir kere bile arayıp sormadi. Doğumuma geldi birde çok az bir miktar hesabıma para gönderiyor. Çocuğada banada ilgisiz. Hamileyken yengesi ve abisinin kızı beni dövecekti kayınpederim engel oldu. Ama eşim orda bile bana sahip çıkmadı savunmadı. WhatsApp ta delil sayilmaz diyerekten bana tehditvari ve çok kırıcı hakaretli konuşuyor. Günlerce aramayıp bazen hadi çocuğu görüntülü göster diyor sonra işim çıktı deyip cayıyor. Ben fotoğraf gönderiyorum. Ailemin evine gönderdi yeni doğum yaptığım için. Arayıp sormuyor sadece bazen WhatsApptan bebeği görmek için bir iki defa aradı birde yazdı. Ben artık laflarından çok rahatsız oluyorum üzülüyorum dayanamıyorum. Çocuğu dediğim saat göstermezsen hata olur demişti. Bende her isteyince gösterdim ama genelde cayıyor. Böyle sürekli önünde beni önünde emir verir gibi etmesi hoşuma gitmiyor. Zaten bir keresinde bebek benden değil demişti. Sonra bir dahada demedi. Ve defalarca aldır demişti. Şimdi bu bebeği canı istediği zaman keyfi olarak görmek istediğinde görebilir mi?
|