Mesajı Okuyun
Old 03-11-2024, 10:55   #6
Ankahukukdanışmanlık

Çözüm

Alıntı:
Yazan av.ebrualıcı
Meslektaşlarım merhaba. Sulh hukuk mahkemesinden ihtiyaç sebebiyle tahliye davası açtım ve dava kabul edildi. Karar davalı vekiline tebliğ edildi. Sonrasında tahliye,vekalet ücreti ve yargılama giderleri için icra takibi başlattım. Hem 4-5 örnek hem de 2 örnek icra emri gönderilmesini talep ettim. Ancak icra müdürü tahliye ilamının borçluya tebliğ için gereken 10 günlük sürenin geçtiğine dair belgenin dosyaya sunulmasından sonra icra emrini tebliğ edeceğine dair karar düzenledi. Tahliye ilamı sadece vekile tebliğ edildi. Vekile tebliğ edilen karar tahliye için gereken 10 günlük süreyi başlatır mı? Yoksa mahkemeden tekrar davalı asile tebliğ mi talep etmeliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar meslektaşım, sorunuza cevap bulabildiniz mi nasıl çözüm sağladınız merak ettim. Verilen yanıtlardan net bir sonuca varamadığım için sormak istedim. Vekile tabliğ yeterli miymiş yoksa ek bir tebligat çıkarılmasını mı talep ettiniz ve de tebliğe ilişkin ek evrakı icra dairesine sundunuz mu ? Tüm cevaplar için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim