09-10-2024, 05:56
|
|
|
Yıllardır şiddet gören şiddetle büyümüş ve her defasında şikayeti geri çektirilen bir kız çocuğuyum ilk defa şikayetimi geri çekmedim
Öncelikle merhaba 25 yaşındayım 7 yaşından itibaren babamdan şiddet görüyorum psikolojik tedavi gördüğüm dönemler oldu babam kendisi tedaviyi reddettiği için maalesef beni öne sürdü . Büyüdükten sonra bu durumu farktettim kendisinden defalarca şikayetçi olmaya çalıştım bir çok kez darp raporuda aldım ekiplerle gidip fakat her defasında geri çektirildi . Ya da tedavi görmemi bahane etti tanıdıklarını araya soktu . Bu defa ilk kez geri çekmedim şikayetimi elimde ses kayıtları videolar resimlerim mevcut daha önceki darp ettiği zamanlardan son olayda da yine kardeşimin beyanını onun rızası olmadan değiştirip kendisine iki avukat tutup benim daha yeni haberim olan reşit olmadan önce gördüğüm tedavi raporlarını sunup 100 kilo ve üstü olduğum için bana şiddet uygulamayacağı falan yazılmış o gün polis memurlarınada karşı gelmişti alkollüydü kendisi fakat bunların hiçbiri savunmasına geçmemiş kendisi maddi açıdan iyi derecede olduğu için beni bu şekilde susturacağını düşünüyor ben susmayacağım bu konuda ücretsiz avukat desteği ya da dosyama vekil atanmasını nasıl yapabilirim ve geçmiş günlerden olan diğer olaylarda ki delillerimi nasıl sunabilirim çok uzun yazdım şimdiden affınıza sığınıyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler
|