02-06-2024, 06:12
|
|
|
Darp, Cinsel Saldırı ve Alıkonulma suçlarına maruz kaldım
20 yaşında kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışan bir genç kızken 45 yaşındaki bir adam tarafından hayatımın travmasını yaşadım. 27 Haziran 2022 ' de staj yaptığım teknede patronum tarafından darp ve cinsel saldırıya uğradım. Bayılana kadar darp edildim. Baygınken cinsel saldırıya maruz kaldığım doktor raporlarıyla kanıtlandı.Kendime geldiğimde tekne iskeleden ayrılmış denizin açıklarındaydı. Karaya inememem için harekete geçmişti. Sahil güvenlik yardımıyla kurtarıldım.Yüzüm ve vücudum morluk ve şişliklerden tanınmayacak haldeydi. Kolluk kuvvetleriyle hastaneden kati darp raporumu aldım.Bahsi geçen olay için 28 Haziran 2022 günü şikayetçi oldum. Mahkemem bir buçuk sene sonra açıldı. O kişi bu süre boyunca dışarıda özgürce hayatını yaşamaya devam ederken ben antidepresanlarla hayata dönmeye çalışıyordum. Mahkememin üçüncü celsesinde her ne kadar kanıtlarım olsa da sanık beraat etti. Hastane raporlarım bende mevcuttur. Sahil güvenlik eşliğinde kolluk kuvvetleri akabinde gidip almıştım hepsini. Verilen bu karar benim içimdeki adalete olan tüm umutlarımı bitirdi. Olayı yaşadığım günden daha kötü bir ruhsal bunalımdayım. O kadar sabrımın, zor gecelerimin karşılığında tekrardan bir yıkıma uğradım. Ne yapacağımı bilmiyorum buraya yazmaktan başka çarem yoktu. Lütfen bana yardımcı olun, yol gösterin.Desteğinizi bekliyorum.
|