01-06-2024, 14:19
|
|
|
Boşanma kararına itiraz
Merhabalar, benim boşanma davam bitti, 2 haftalık itiraz süresi verildi. Eşim devlet memuru 41 bin lira maaş alıyor bende emekliyim 14 bin lira maaş alıyorum. 3 tane ilkokula giden çocuklarımın her biri için 2000 tl nafaka bağladı,karar keşinleştikten sonra nafakanın 2500 tl olarak devam etmesine karar verdi. Ayrıca 100 bin maddi tazminat talebimin 90 bin tl , 300 bin manevi tazminat talebimide 90 bin tl olarak toplamda 180 bin tl tazminata karar verdi. Çevremdeki herkes çocuklar için nafakanın çok düşük olduğunu itiraz edilirse en az 1 yıl bekliyeceksin o süre zarfında 2000 tl çok az olduğunu söylüyorlar, tazminatın da çok düşük olduğunu söylediler. Normalde bu kadar mı bağlanır ? Ayrıca sadece nafaka ve tazminat miktarına itiraz edersem boşanma kararını kesinleştirme durumu olur mu ? Ben boşanma kısmının kesinleşmesini sadece maddi kısımlarına itiraz edebilirmiyim.
Ayrıca çocuklarla kişisel ilişki kararında babalar günü ve bayramın 2.günü görüş verilmiş. Bu yıl babalar günü bayramın 1.günü ,bayramın 2 günü babaylamı vakit geçirmiş olacaklar.
Ayrıca bayramda memlekete gitme durumum var hem babalar günü hem bayramın 2.günü arka arkaya görüşe gitmezsek babanın bana bir dava,açma hakkı olur mu?
Çok çok teşekkür ederim tüm yardımlarınız için,hepinizden Allah ebeden razı olsun.
|