|
|
|
|
Kiralayana karşı sorumluluktan kurtulmanızın bir yolunu olduğunu düşünmüyorum ama diğer kiracıya bir ihtar çekerek, sizin tahliye taahhüdüne uyarak tahliye ettiğinizi, kendisi etmezse bundan böyle hukuki sorumluluğun sadece kendisinde olacağını belirtebilirsiniz. Böylece en azından kiralayana bir ödeme yapmak zorunda kalırsanız, diğer kiracıya rücu edebilirsiniz.
Kiralayana ile konuşarak kendisine akdi fesh ettiğinize ve tahliye ettinize dair bir belge verirseniz, onun da sizin üstünüze gelme ihtimali azalır düşüncesindeyim.
|
|
 |
|
 |
|
Teşekkürler meslektaşım. Peki icra takibine 7 günlük süre içerisinde itiraz etmesem bile ne tarz bir yazı yazabilirim müvekkil adına? Örneğin "biz burayı zaten tahliye ettik, kiraya verenin de bilgisi dahilindedir, tahliyenin gecikmesine sebep olan diğer kiracıdır" vb. ne tarz bir şey yazabilirim?