Sayın elvann;
Çok değerli katkılarınız için teşekkür ederim

Birde katılımcı olacak her meslektaşımıza şöyle bir şey yapmayı teklif ediyorum,eğer yararlı olacağına benim gibi inanırsanız tabi
*Elinizdeki yada bitmiş bir dava dosyanızı;tüm özel bilgileri silinmiş şekilde,burada bilgi vermesi adına yayınlamak (yol gösterici olması adına çok faydalı olacağını düşündüm,sizce?)
*Ve ya,yine,elinizdeki yada bitmiş bir dava dosyanız hakkında aşamalarını yazmanız.(örn;önce vekalet konur,sonra davalı sayısından bir fazla dilekçe örneği,nöbetçi hakimden havale alınır,kaleme gidilip harç hesaplattırılır,şuraya-şu şekilde harç yatırılır..vs)
Tabiki bunların yol gösterici ve pratiğe yönelik olması adına, çoğu meslektaşımıza yararlı olacağını düşündüğüm için (ki buna bende dahil

) yazıyorum.Eğerki bunu yapmak,yanlış,site ve meslek kurallarına aykırı olacaksa (ki bildiğim kadarıyla olmamalı,yanılıyorsam da bilgilendiriniz lütfen

) bu msjımı gelen uyarı doğrultusunda silip,sadece ilk konu başlığı altında cevaplarla devam edeceğim.
Umarım faydalı olabilecek,güzel bir hukukçu dayanışması sergileyen konu haline dönüştürebiliriz
Herkese teşekkürler.
saygılarımla.