06-05-2020, 12:53
|
|
|
Boşanma Davasında Davalı Eş Tarafından Kullanıldığı İddia Edilen Telefon Numarası
Merhabalar sayın üstadlarım,
Davalı vekili olarak yer aldığım bir boşanma davasında davacı kendi adına kayıtlı telefon numarasını evlilik birliği içerisinde davalı tarafından kullanıldığını, bu numaradan başka erkekler ile telefon görüşmeleri yapıldığını iddia etmiş. Telefon numarası kendi üstüne kayıtlı olduğu için de arama geçmişi kayıtlarını alıp mahkemeye sunmuş. Aslında olan numaranın davacı tarafından kullanılmış olmasıdır. Hatta davacı bu numarayı iş kartvizitine bastırmış, boşanma davası sırasında da ilgili numarayı babasına tahsis etmiştir.
Ben bu aşamada sadece davacının iddialarına dayanarak telefon numarasınının davalı tarafından kullanıldığına binaen hüküm verileyemeyeceğine yönelik bir yargıtay kararı arıyorum. Halen bulmuş değilim. Elinde bu yönde karar olan veyahut başka bir yol haritası tavsiye etmek isteyen olursa sevinirim. İyi çalışmalar
Edit: Söz konusu dava ile ilgili işime yarayan iki karar buldum. İleride ihitayacı olabilecek kişiler için yorum olarak ekliyorum.
|