Anlattığınız durumda:
- C'nin zilyetlik ve kiracılık iddiası yoksa, D'yle yaptığınız ikinci sözleşme geçerli ve bağlayıcıdır, dolayısıyla kiracınız D'dir.
- D'yle yaptığınız sözleşmeyi fesh etmeden kiralanan yere giremezsiniz. Feshi ya iradi ya hükmi yapmak zorundasınız. Girip anahtarları değiştirirseniz, duruma D'nin de sesi çıkmazsa herhangi birşey olmaz elbette ama D yasal işlem başlatırsa hukuki ve cezai birçok sorumluluğunuz doğar. BKZ:
http://www.turkhukuksitesi.com/showp...82&postcount=2
- İhtarnamelerin tahliye talebi içermemesi karşısında ödenmeyen kira için 30 gün sonrasında tahliye davası açamazsınız (elbette tahliye talepli yeniden ihtar çekmenize veya icra takibi yapmanıa engel yok), ancak kira bedellerini isteyebilirsiniz. Öte yandan aynı kira dönemi içinde 2 adet bu şekilde ihtarınız varsa, kira dönemi sonunda tahliye davası açabilirsiniz.
- İmzanızın taklit edildiği bir sözleşme varsa, savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz (veya bu yaptırımla korkutup fesih talep edebilirsiniz).
- Maliklerden B'nin imzası olmaması sözleşmeleri geçersiz kılmaz.
- A'nın devre rızası olmaması da durumu değiştiirmez, hal böyleyse D ile sözleşme yapmamalı + D kira ödediğinde iade etmeli veya ihtarla uyarmalıydı.
Bence yapmanız gereken kiracınızı D kabul edip, bundan sonra doğru hukuki işlemleri yapmak (örneğin tüm işlemiş kiralar için hemen 30 günlük icra takibi yapmak ve 30 gün sonra tahliye davası açmak). Mümkünse D'den sözleşmenin feshi için imza almak (vermezse savcılık kozunu kullanmak), mümkün değilse yasal olarak tahliyeyi sağlamak ve tahliye sağlanıncaya kadar işleyecek tüm kiralar için takip yapmaya devam etmek.