Merhaba,
Geçen sefer sorularınıza bayağı uzun uzadıya cevap yazdım ancak bir anda tüm yazdıklarım hata mesajı ile silinince bilgisayarı kapatıp çıktım

. Bu sefer tekrar deneyeceğim mümkünse önce yazdıklarımı kopyalayacağım o şekilde göndereceğim.
1-Alım Satım Sözleşmesinde şirketin kendi hazırlamış olduğu eksper raporunda da bu tesislerin yapılacağı belirtiliyor.
2-İhtarnameyi 2012'de teslim alanlar için hiç çekilmemiş farzedeceğiz.
3-Ayıp unsuru tesisler site içinde yapılmamış, konu ile ilgili olarak emsal bir kararın mevcut olduğu belirtiliyor. Ancak henüz elime ulaşmış değil.Bulunca buradan tekrar emsal kararı belirtirim.
4-İskan alınmış, nasıl alındığı ise ayrı bir muamma ama şu aşamada nasıl alındığı ile ilgilenmiyoruz

. Söz konusu inşaat şirketinin site içinde sanırım 4 bloğu projeden sonra inşa ettiği belirtiliyor.Ancak sözleşmede birebir bu maddeye denk gelmedim.
Sanırım bu cevaplarım yeterlidir.