Mesajı Okuyun
Old 26-11-2016, 20:22   #1
Nur6464

Varsayılan takılarımı nasıl alabilirim

Biz eşimle 3 yıllık evliyiz evlendikten 3 ay sonra 160 bin tl ye ev aldık ben bütün düğün takılarımı verdim ailemde 10 bin tl gibi bi yardım yaptı..Şımdi 1 yıldırda ayrıyız kaynanam beni annemin evine bıraktı ve eşim de hiç arayip sormadı bir kaç defa geldiler ama sorunlarımizı çözemedik. O yüzden şimdide boşanma davası açtım. Oda karşı dava açmış dava da şöyle diyor eşim takılarını üzerinde gotürmüştür.ailesi maddi destek yapmamştır evi 90 bin tl ye aldım 85 bin tl kredi çektim eşımın altınlarını satma gibi bi durum yok demiş. Ve muhtemelen tapuda 160 bin tl lik evi 90 bin tl göştermişler. Ev alınirken benim ailem ve onun ailesi beraber sattılar benim altınlarımı. Sattığımiz kuyumcu sadece 10 tane cumhuriyet altınını not etmiş benim takılarimn hiç birini kayıt etmemiş galiba fazla vergi ödememek için ailemde 10 bin tl yi elden verdiler bankadan havale falan yapmadılar hiç bi delil yok ben kendi altınlarımi ailemin katkısını ve evden hakkımı nasıl alırım .Biraz karısık anlattım ama lütfen yardımcı olun. Çocugum yok