06-10-2016, 23:16
|
|
|
olumlu zırhlı arac trafık kazası
saygıdeğer meslektaş buyuklerım yenı başladım mesleğe 2 yıl olmadı nıhayetınde geçte kalsam ılk ozel davamı aldım.zıra cmk av.bırsey ogretmedı bana ya da ben ogrenemedım.zırhlı araçla trafık kazsı taksırle adam oldurme dava konusu suc ve sanık mudaafısıyı.ılk duruşmaya 2 3 gun kaldı araştırıyorum fakat uygulama cok farklı tecrübe .kaza ıslek bır caddede geceıyor.onundekı aracın yolcu ındırmesını bekleyen zırhlı aracın onunden 70 yaslarında zor yuruyrn 160 boylarında bır kadın geçmeye çalışıyor tabı aracın teknık ozellıklerı sebebiyle muvekkıl kadını gormuyor ve uzerınden gecıyor .yaya gecıdı veya kırmızı ışık yok.trafık kazası tutangında sanık talı kusurlu bulunuyor.sorum ılk duruşmada söze nasıl başlamalı neler ıstemelıyım.karsımda 50 yaslarında tecrubelı avukat var neler ısteyebılır ben kusuru olmadığı tespıtıyle bılırkısıye gıdılerek beraat ve hagb ıstıcem başka haklarımız beraat alabılecegım kılıt noktalar nedır bu tur davalarda Yargıtay kararı olan var mı cookkk teşekkür ederım bu caylagın elınden tutanlara...
|