Mesajı Okuyun
Old 11-12-2015, 03:20   #7
echokosmos

merhaba, meslektaşlarımın yanıtlarını,okudum inceledim ve cevap veriyorum;öncelikle..dosya ile bağlantısı olmayan bir meslektaşın-avukatın..dosyaya nüfuz ederek oradan..taraf avukatlarının veya mahkeme başkanının izni olmadan..bilgi belge alması..kopyalaması hukuken etik değil..ve o dosyaya bakan avukatlara-mahkeme başkanına saygısızlıktır.bu konuda hem fikir olalım..ayrıca..hepimiz biliriz ki,, çatısı kurulmuş bir dosyaya ilgisi alakası olmayan birinin nüfuz ederek oradan bilgi ve belge kopyalaması-alması..o dosyayı zaafa her an uğratabilir... bu konuda bir sürü şikayet olmuştur..''DOSYAMDAN EVRAK YOK OLDU- KAYBOLDU GİBİ^^ ve mahkeme özel kalem personelı zor duruma düşmüştür..hatta..çoğu işinden olmuştur..aynı şekılde..icra daırelerınden ıcra dosyaları içinden kaybolan eksilen evrakların haddi hesabı yoktur..orada da bır suru şikayet olmuş sonunda orada da tedbirler alınmıştır..bu konuları meslektaşlarıma hatırlatmak istedim..bence..''ılgısı alakası olmayan bir meslektaşın-taraflardan izin almadan,,dosyaya nüfuz etmesi,oradan bılgı-belge alması kopyalaması suçtur..ve etik değildir'' saygılarımla..