Mesajı Okuyun
Old 02-09-2015, 12:12   #1
Konuk

Varsayılan Açılmış Dava

Öncelikle böyle bir hizmeti verdiğiniz için bir bayan olarak teşekkür ediyorum.Sorum olacak değerli üstatlarımızdan bilgilerini rica ediyorum eşim beni 1 seneden fazla aldattığını öğrendim sonra tut avukatını dedi bana bende avukatımı tuttum ama eşimi seviyorum 22 yıllık evliliğimiz var 18 yaşında oğlumuzu kaybettik 4 aydır dava ettim bekliyorum ama eşim pişman olduğunu kendini iyi hissetmediğinden saptığını dile getirdi bir oğlum var onun için bir şans daha vermeyi istiyorum kadınla konuştum ben hamileyim diyor evli olduğunuzu biliyordum ama bana ayrı yaşadığınızı söyledi eşiniz, bizi birbirimizden ayıramayacaksınız dedi bana ,eşimde ayrılmak istemediğini nere gitsek oğlumla peşimizi bırakmayacağını söyledi ben bu durumda ne yapabilirim davayı çekmem mi lazım ? eşimden taleplerim ne olabilir ? davayı çekerken maddi olarak para gideri var mıdır ? Eşimi affetsem bir başka aldatmasında tekrar dava açabilir miyim ? Eşimi affetsemde kadından davacı olabilirmiyim maddi manevi tazminat davası açabilir miyim ? Barıştıktan sonra ne kadar süreç içinde davayı çekmem lazım yada barışsamda mahkeme olacak mı ?