Karşılaştığım bir sorun için siz değerli meslektaşlarımın da bilgisine ihtiyacım var.Şöyle ki ;
M=Müvekkil
K=Kiracı
K1=Kefil
E=Emlakçı
Olay:
M sahip olduğu daireyi ,E aracılığı ile E tarafından kiraya verilmiştir.Çok muhterrem E

kira sözleşmesinde adres kısmına kendi adresini yazmış,alttaki adres -kısmına ise kiracının eski adresini yazmıştır.Bunun sonucu olarak asıl
kiralanan yerin adresi sözleşmede bulunmamaktadır.Kira kontratında K ve K1 in Tc no ları mevcuttur ve doğrudur. Bir de
E,K1 den açık tarihkli bir senelik kira bedeli karşılığı olan bono almıştır. E den genel dava vekaleti aldık o kısımda bir sorun yok. Ancak adres yokluğu beni düşündürüyor açıkcası.Kiracı 6 aydır kira borcunu ödememektedir.M kesinlikle tahliye istemektedir.
Sorular:
1-Ödenmeyen kira bedelleri ile birlikte tahliye istemi için Örnek 13 yollayacağım ancak,sözleşmedeki kiralananın adresinin yazılı olmaması beni düşündürüyor.Öneriniz nedir konu ile alakalı?
2-Diyelim ki bu sözleşme ile icra takibi açtım 30 günlük süre içinde ödeme de olmadı,tahliye davasında hakim dikkate almayacak mı adres yokluğunu?
3-Kiralananın adresini sözleşmeye eklesek olur mu?
4-Konu ile alakalı Yargıtay kararı varsa çok makbule geçer.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.