|
|
|
|
Suçu zaten ismiyle ben söylemişim soruyu sorarken. Dolayısıyla kanun maddesini okuduğum haberdar olduğum belli. Fikir alma amaçlı soruyorum, yanlış bir şey yapmamak için, varsa başka bir yolu onu öğrenmek için.Bu madde kapsamına girip girmeyeceğinden tamamen emin olmak için.
Ama öyle bir cevap veriliyor ki ben zaten "hakkı olmayan yere tecavüz" suçu diye yazmışken kanun madde metni yazılıyor. Kanun maddesine nereden nasıl ulaşabileceğimi biliyorum
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
Kişiyi henüz tespit eden müvekkilin yeri kendininmiş gibi kullanan ekip biçen kişi hakkında hakkı olmayan yere tecavüz suçu kapsamında şikayetçi olması mümkün müdür?
|
|
 |
|
 |
|
Yukarıdaki cümle aynen sizin mesajınızdan alıntılanmıştır. Sorunuz doğrudan şikayetçi olabilir miyim şeklinde ve kanun maddesini okumuş olduğunuz sonucu da çıkmıyor.
Meslektaşımın cevabı ise sorunuza açıklık ve GEREKÇE getiriyor. Vaktini ayırıyor, sizin nereden ulaşabileceğinizi bildiğiniz kanun maddesini, size ve sorunuza değer vererek ekliyor. Siz ise, karşılık olarak nezaket sınırlarını aşan bir üslupla cevap verme hakkını kendinizde görüyorsunuz..
Cevabınız ve tavrınız kabul edilemez.
Saygılarımla,