Mesajı Okuyun
Old 14-05-2015, 16:35   #1
ErtuğrulCoşgun

 
Varsayılan Nafaka-Tazminat-Sahte Belge

merhabalar. kızkardeşim 3 yıl önce 7 ay evli kaldığı eşinin kendisini aldatması ve gördüğü ciddi baskı yüzünden ( tek başına karşı binadaki bakkala bile gidemezdi) beni aradı ve i.dan k.ki evimize getirdim. getirdiğimde kardeşim hamile idi. doğum ve sonrası sürece kadar eşi bir kez bile aramayı bırakın imam nikahlı olarak başkası ile evlendi. ve sgk sını nafaka ve tazminat ödememek için iptal ettirdi .. çalıştığı zaman sgk yatırılmasını istemiyor. bugünde kardeşim sağlık ocağına gidince kendi bilgisi olmadan sahte imzamı belgemi artık nasıl yaptıysa sağlık ocağındaki kaydını i.a tekrar aldırmış. kardeşlim muayene olamadı. şimdi sizlerden yardım istediğim bilgi istediğim konular şunlar

1- Nasıl olurda sırf imam nikahlı eşini hastaneye görürmek için benim kardeşimin imzasını kullanarak götürebilir. bunu yapan devlet kuruluşu nasıl olurda farketmez ?

2- sgk sını bilerek iptal ettiğini, ve kardeşimle evli iken başka telefonlarla başka kadınlarla konuştuğunu hatta daha dava sonuçlanmadan başkasından imam nikahlı cocuğu olduğunu ispatlamamıza rağmen neden temyize gidilince bize ödemesi için karar kıldığı nafaka ve tazminattan vazgeçildi.. ve bunun için ne yapabilirim.

Vakit ayırdığınız için tşk ederim. Saygılarımla...