Merhaba sayın üstadım! Ben henüz stajyer bir avukatım. Bir fikrim var ama çok da güvenmiyorum açıkçası. Yine de belki yardımım dokunur diye fikrimi sizinle paylaşmak istiyorum ve umarım haddimi aşmıyorumdur
Üstadım, siz de takdir edersiniz ki limited şirket ortaklarının sınırlı sorumlulukları var ve genellikle limited şirketleri kurulma esnasında en az hadden sermaye ile açılmakta şirketin batacağının anlaşılması ya da ortaklarca batırılmasına karar verilmesi aşamasında sermayeye denk gelecek şekilde deyim yerindeyse kendilerine borçlarnıyorlar ve o para da bir şekilde kendilerine dönüyor. Yani şirkete karşı takip başlatmanızın sizin için kazandırıcı bir işlem olduğunu düşünmüyorum.
Size tavsiyem; Spor salonu sahibiyle irtibata geçerek, elinizde mesajların, varsa ödemeye ilişkin dekontların, bulunduğunu kendileri hakkında dolandırıcılık suçundan şikayette bulunulacağını, açtığı cafeyi bildiğinizi ve gerekli bütün hukuki işlemleri yapmaktan çekinmeyeceğinizi bildirirseniz ödemeye yanaşacağı kanaatindeyim.
Saygılar sunarım..