Konu
:
Avukat açlık grevinde
Mesajı Okuyun
10-03-2007, 23:21
#
13
nfb
Alıntı:
Avukat arkadaş giderlerini karşılayamadı ise bu durumun açlık grevi ile ne ilgisi var? Ülkede evine ekmek götüremeyen nice insan var, o zaman herkez açlık grevine girsin devlet bize baksın diye. 15 yıllık avukat nasıl giderlerini karşılayamaz demekki müvekkil bulamıyor, bunda devletin suçu ne?
Alıntı:
Açlık grevine detek veren arkadaşlar sanırım ne yaptıklarının farkında değil, arkadaşın açlık grevi yüzünden ruhsal veya bütünsel beden sağlığı zarar gördüğünde veya öldüğünde kendilerini nasıl hissedecekler?
Madem bu kadar duyarlı arkadaş var maddi sıkıntı içinde olan sn Bulut için yardım kampanyası falan düzenlesinler, ben savcı olarak üzerime düşeni yapmayı taahüt ediyorum.
Diğer taraftan başka bir arkadaş ülkede gereğinden fazla hukuk fakültesi ve mezunu var demiş, bu durumda tamamen Barolar Birliğininın hatası olduğu kanaatindeyim kendilerine Eczacılar Birliğini örnek alabilirler ve yeni hukuk fakültesi açılmasını ve haddinden fazla öğrenci alınmasını engelleyebilirler. Vekalet ücretlerinin ödenmesine ileşkin yönetmeliğe gecikmeksizin tepki verirken böyle bir hususta kendilerinden hiç ses çıkmaması düşündürücüdür.
Bir adliye mensubunun konu hakkındaki şecaatleridir, arz ederim.
Maalesef bakış açısı hızla böyle şekilleniyor.
nfb