Mesajı Okuyun
Old 13-04-2014, 15:42   #1
Meral83

Varsayılan Delil Tespiti Dosyasında bilirkişi raporuna itiraz etmeme

Sayın Meslektaşlarım;

Müvekkilim M, B şirketine bir imalat yapmıştır, fakat bedeli ödenmemiştir. Bunun üzerine delil tespiti yaptırdık, fakat delil tespiti kararında mahkeme hakimi yanlışlıkla bedelin 5.000TL'sinin ödendiğini yazdı. Halbuki ben dava (delil tespiti talebimi içeren) dilekçemde, 5.000TL avans istenildiğini fakat ödenmediğini yazmıştım. Ayrıca Bilirkişi raporunda da çok küçük bir eksiklik olduğundan dolayı itirazda bulunmadım, fakat sanırım yanlış yaptım. Şimdi alacak davası açmak istiyorum, dilekçesini yazdım ve bu delil tespiti dosyasındaki eksiklikle birlikte mahkemenin hatalı olarak 5.000TL'nin ödendiğini yazdığını, dilekçemde bunun aksini yazdığımı belirttim. Şimdi bu davada ek rapor isteyemez miyim? ya da sayın mahkemenin 5.000TL ödendiği yönündeki yanlış anlaşılması da geçerli olur mu? Fakat bu ödemeye dair benim tersi yöndeydi dilekçem sanırım yanlış anlaşıldı, ayrıca böyle bir banka ödemesi makbuz da yok. Bu konuda tecrübesi olan meslektaşlarım bana cevap verir ise çok sevinirim. Saygılarımla..