05-03-2014, 16:19
|
#1
|
|
haksız işgalin önlenmesi ve ecrimisil
müvekkile ait arazide yan tarafta bulunan fabrikanın hurda makineleri mevcut. müvekkil sözkonusu fabrikanın eski ortaklarından. ortaklıktan çıkar çıkmaz fabrikaya makineleri alması konusunda sözlü olarak defalarca ihtarda bulunuyor ve fabrikada bugün yarın şeklinde oyalıyor. bu hususa ilişkin bir çok tanık var. el atmanın önlenmesi ve ecrimisil talep edeceğiz.
1- ecrimisili ortaklıktan ayrılma yani hisse devir tarihinden itibaren istersem davalı fabrika hisse devrinden öncede bu hurdalar burdaydı, davacı buna muvafakat ediyordu şeklinde beyanda bulunursa ecrimisil talebimiz reddedilir mi?
2- ecrimisil talebinde ihtarnamenin özel durumlar hariç şart olmadığı göz önüne alınarak, sözlü ihtarlar olduğu tanık beyanları ile ispat edilebilinir mi?
|