Mesajı Okuyun
Old 02-01-2014, 18:45   #1
hayali

Varsayılan Site Yönetimi Seçimi

800 bağımsız bölümün bulunduğu sitede 2.1.2014 tarihinde yapılan olağanüstü toplantıda 45 hazır 30 vekalet toplamı yani 75 kişi ile yönetici ve denetçi seçilmiş, halen 10.tl olan site ortak aidatı 50 tl, çıkarılmış ve eski yönetim de ibra edilmiştir.Bu 70.kişi ile yapılan toplantıda özel nisap arayan ve sayının en az 401 .kişi olmasını gerektiren özel kural ihlal edildiğine ve seçilen yönetim yasal bir yönetim haline gelmediğine göre, gerek yönetici seçimi ve gerekse 10.tl den 50.tl gibi fahiş bir orana yükseltilen site aidatı veya bu kadar az insanın aldığı kararla eski yönetimin ibrasına ilişkin kararları iptal edilme ihtimali nedir?müv.ve Bazı kat malikleri bir araya gelerek toplantının kendilerine haber verilmemesi, yeterli çoğunluğun oluşmadan karar alınması nedeniyle dava açarak yönetimin ve alınan kararların iptalini ve aynı dava içinde yönetici atanmasını talep etmek istemektedirler.Aynı dava içinde yönetici atanması istenebilirmi?. Mahkeme yön. ataması yerine öncelikle k.m.k.göre yeniden seçim yapılması kararı verebilirmi?Çağrı usullerine uyulmadığından, uygulamada davanın 1. ay yerine 6. içinde açılmasının sakıncaları nelerdir.yanıtlarınızı bekler teşekkürlerimi bildiririm.