Mesajı Okuyun
Old 21-12-2002, 21:14   #1
Admin

Dikkat Yeni Sohbet Odası

Değerli Üyeler,
[summary]Bildiğiniz gibi sitemizin mevcut sohbet odası sadece yahoo email grubumuz üyelerine açık ve açıkçası randımanlı bir sohbet ortamı sunmuyor. Son günlerde site üyeleri arasında sanal da olsa buluşma ve toplantılar organize etmeye yönelik girişimler arttığından, mevcut sohbet odasına bir alternatif getirmek istedim ve siteye AIM (AOL Instant Messanger) üzerinde kurulu bir sohbet odası daha ekledim.

Oda şu aşamada test amaçlı çalışıyor ancak eski odamıza göre çok verimli ve yetenekli bir sohbet imkanı sunuyor. Tek bir handikapımız var, o da odaya girebilmek için AIM programına sahip olmanızın gerekmesi.

Daha önce duymadıysanız AIM (=AOL Instant Messenger), aynı ICQ, MSN messanger ya da Yahoo Messanger gibi bir iletişim programı ve yurtdışında da oldukça yaygın. Türkler genellikle ICQ kullanıyorlar ve AIM kullanıcısı Türkiye'de az ancak internet üzerinden ücretsiz indirilebildiği için edinmek güç değil. Programı edinmek ve bilgisayarınıza kurmak için lütfen bu linki takip ediniz.. Programı bilgisayarınıza kurduktan ve kaydınızı yaparak kendinize bir AIM ismi edindikten sonra, sohbet odamıza girebilirsiniz. [Kurulumla ilgili daha detaylı bilgi]

AIM programını kurduktan sonra sohbet odasına giriş için [linkme]bu mesajdaki linki izleyebilirsiniz..[/linkme][/summary]Bildiğiniz gibi sitemizin mevcut sohbet odası sadece yahoo email grubumuz üyelerine açık ve açıkçası randımanlı bir sohbet ortamı sunmuyor. Son günlerde site üyeleri arasında sanal da olsa buluşma ve toplantılar organize etmeye yönelik girişimler arttığından, mevcut sohbet odasına bir alternatif getirmek istedim ve siteye AIM (AOL Instant Messanger) üzerinde kurulu bir sohbet odası daha ekledim.

Oda şu aşamada test amaçlı çalışıyor ancak eski odamıza göre çok verimli ve yetenekli bir sohbet imkanı sunuyor. Tek bir handikapımız var, o da odaya girebilmek için AIM programına sahip olmanızın gerekmesi.

Daha önce duymadıysanız AIM (=AOL Instant Messenger), aynı ICQ, MSN messanger ya da Yahoo Messanger gibi bir iletişim programı ve yurtdışında da oldukça yaygın. Türkler genellikle ICQ kullanıyorlar ve AIM kullanıcısı Türkiye'de az ancak internet üzerinden ücretsiz indirilebildiği için edinmek güç değil. Programı edinmek ve bilgisayarınıza kurmak için lütfen bu linki takip ediniz.. Programı bilgisayarınıza kurduktan ve kaydınızı yaparak kendinize bir AIM ismi edindikten sonra, sohbet odamıza girebilirsiniz. [Kurulumla ilgili daha detaylı bilgi]

[aim=gochat?roomname=turkhukuksitesi+Chat]Sohbet Odasına Giriş için tıklayınız[/aim]

Odaya girdikten sonra Türkçe karakterleri görmek için bir defaya mahsus şu ayarı yapınız: Sohbet penceresinin üstünde VIEW menüsunden chat preferences'i seçip oradan FONT altında fontunuzu "fixedsys" ve script seçeneğini de "Turkish" yapınız..

Saygılarımla,