Konu
:
kamu kurumunda çalışan memurun şahsi davası sebebiyle kurum içinde darp ve tehdit edilmesi
Mesajı Okuyun
15-11-2013, 09:11
#
5
Av.PUDY
Alıntı:
Yazan
Av. Arda Günay
Sayın meslektaşım, neden beraat geleceği kanaatindesiniz ? Mahkemeyi ne için ikna etmek istiyorsunuz ? Yoksa istediğiniz karar tesadüfi delille mi ilgili ? "Yazılı beyanıma destek olacak şekilde" karar aradığınızı belirtmişsiniz, ancak net olarak ne ile ilgili olduğunu anlayamadım. Biraz daha yardımcı olursanız hem ben hem de inanıyorum ki diğer meslektaşlarım size daha fazla yardımcı olma gayesinde olacağız.
Sayın Meslektaşım öncelikle ilgilendiğiniz ve beni yardımsız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Mahkeme hakiminin dosyayı çok irdelemediği hal ve tavırları ile çok aşikar olup , savunmalarımızı bile kulak arkası yapıp bu dosyaya ilişkin beraat kararı vereceği ortada duruyor. Tabii bu benim görüşüm, malum görünen köy klavuz istemiyor ne yazık ki bazı durumlarda.. Ancak sanıkların bu suçu işlediği de çok belli. Durum şudur ki; dosyada adli rapor var ancak basit tıbbi müdehale ile giderilebilecek nitelikte düzenlenmiş..
müştekinin cep telefonu ile kayda aldığı konuşmalarda sanıklar tarafından tehdit edildiği hakarete uğradığı da açık.. Sadece hakim göz önünde bulundurmuyor.. Ben de yazılı beyanda bulunmak istiyorum ve bunun için süre aldım.. Şimdi dosya karara çıkacak. Yazılı beyanlarımda bu hususlar üzerinde durmak ve hakimin eğer ki yazılı beyanımı okursa belli hususlar üzerinde dikkatini çekmek istiyorum.. Mesela; müştekinin çalışmış olduğu kamu kurumu binasında mesai saatinde sanıklar tarafından darp edilmiş olması ve tehdit, hakaret, ses kaydının varlığı.. Müştekinin çalıştığı kamu kurumu içerisinde şahsi davasından dolayı sanıklar tarafından darp edilmiş , tehdit edilmiş olması ile ilgili bir karar istiyorum..Teşekkürler
Av.PUDY
Üye Kimliği
Av.PUDY İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.PUDY İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.PUDY İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın