Mesajı Okuyun
Old 13-11-2013, 18:29   #1
Av.PUDY

Acil kamu kurumunda çalışan memurun şahsi davası sebebiyle kurum içinde darp ve tehdit edilmesi

Selam Arkadaşlar; benim yeni devraldığım bir ceza dosyam var ancak karar aşamasına geldi. Bu ceza dosyasında müşteki olan müvekkilim bir kamu kurumunda çalışmakta olup , çalıştığı kamu kurumunda kendisinin şahsi bir alacak verecek meselesi sebebiyle borçlu kişiler tarafından iş yerinde basılıyor ve darp ediliyor. Yine darp , ölümle tehdit ve hakarete uğramakla birlikte müşteki o yaşanan anları tesadüfi bir hareketle açtığı cep telefonunun ses kaydına alıyor. Müvekkil uğradığı darp sonrasında da müşteki darp raporu alıyor ancak raporda basit tıbbi müdahale olarak düzenlenmiş durumda hakimin tavırları vs sebeplerden dolayı Sanıkların gördüğüm kadarı ile beraat etmeleri an meselesi gibi görünüyor ancak müşteki vekili olarak yazılı beyanda bulunmak için süre istedim Sayın hakimde verditanıklarımızda ne yazık ki istediğim gibi ifade vermediler kaçındılar.. yazılı beyanıma destek olacak şekilde yargı kararı arıyorum . Elinizde kamu kurumunda çalışan memurun şahsi davası sebebiyle kurum içinde darp ve tehdit edilmesine ilişkin bir karar var mı? Varsa benimle paylaşır mısınız,* Şimdiden teşekkürler..