Konu
:
Teori ve Pratik Farkı.
Mesajı Okuyun
01-10-2013, 06:56
#
4
Semender33
Alıntı:
Yazan
Konkoradato
Ancak her sabah benim not defterime daha önce hiç yapmadığım ve nasıl yapılacağım hakkında en ufak fikrim dahi olmayan bir yığın işi yığdığında (inanın sorsam da yaptığı açıklamalar o kadar da açıklayıcı olmuyor, tek zayıf yanı bu sanırım) ajandama bakıp şimdi ben ne yapacağım acaba diyorum... Tabii ki sonrası deneme yanılma, yanıldığında özgüven kaybı, beceriksizlik hissi vesaire.
Stajın en güzel yanıda bence bu çünkü derslerde görmüş olduğunuz ancak pratikte ne olduğu hakkında en ufak bir fikrimizin dahi olmadığı bir çok şeyi bu şekilde öğreniyoruz.
İlk çalıştığım Avukat bankalara 89-1 göndermemi ve müzekkereleri yazmamı isteyince ne istediğini anlamam baya bi uzun sürmüştü. İlk önce 89'a 1'in ne olduğunu sordum. Aldığım cevap İİK 89 maddenin 1. bendi oldu. Gerisini soramadım açtım kanunumu bir baktım ki ne göreyim İİK m.89 bi güzel fosforlu kalemle baştan sona boyamışım, sağına soluna yıldız atmışım ancak iş uygulamaya gelince ne fosforlu kalemler nede yıldızlar bi işe yarıyor. İnternette araştırınca öğrendim.
Pratik çok farlı olmakta derslerde gördüğümüz İİK. m. 89-1 'in banka hesaplarını haczedebileceği hiç aklıma bile gelmezdi.
Semender33
Üye Kimliği
Semender33 İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Semender33 İsimli Üyeye Email Gönderin
Semender33 İsimli Üyenin İnternet Sayfası
Semender33 İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın