|
|
|
|
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Durumu biraz daha netleştiriyim. Cevap dilekçesini vatandaş veriyor,dolayısıyla e-imzanın olması mümkün değil. Mahkemeye verdiği dilekçe, bana tebliğ edilen dilekçe ve uyapta taratılan dilekçe de imzasız. Ben öncelikle cevaba cevap haklarım saklı kalmak kaydıyla cevap dilekçesi ve içeriğine, bildirilen tanıklara itiraz ettim, HMK 130. uyarınca davalıya muhtıra çıkartılmasını, eksiklikler giderilirse tarafıma yeniden cevap dilekçesi tebliğini talep ettim.
|
|
 |
|
 |
|
Ben başımdan geçen bir olayı anlatayım aynı şekilde bir davada imzasız beyan dilekçesi verdik farkında olmadan duruşma esnasında hakim dilekçe de imza olmadığını söyledi ben de efendim dilekçe tarafımızca verilmiştir içeriğini kabul ediyoruz seklinde sözlü beyanda bulundum karşı taraf vekilinin herhangi bir itirazı olmamıştı. Kanımca usuli bir eksiklik olduğundan cevap dilekçe niz de bu eksikliğe ilişkin itirazları belirterek cevap yazınız zira mahkeme tebliğe çıkardığına göre bir anlamda taraf işlemi olduğunu kabul etmiştir