Konu
:
maddi hata sonucu yanlış tanık listesi
Mesajı Okuyun
22-08-2013, 10:35
#
11
Av.PUDY
Alıntı:
Yazan
hayalihakime
Sayın meslektaşım ilk yazımda da belirtmiş olduğum gibi dosya ön inceleme aşamasını çoktan geçti, belirtmiş olduğum tanıklar talimat yoluyla dinlendi ve konu ile ilgilerinin olmadığını söylediler.Bu zamana kadar neden beklediniz diyeceksiniz durumu talimat cevapları gelene kadar farketmedim
Sayın meslektaşım sizin başınıza gelen bu olay benim başıma da gelmişti bir hukuk davamda. Öninceleme aşamasını çoktan geçmiş olan bir davamda ve tanık listesi verdiğimizde tüm tanıkların isim adres ve TC numaralarının başka bir hukuk dosyası ile karışmış olduğunu ve yanlış tanık listesi dilekçesi verildiğini duruşmaya tam gireceğim esnada farkettim. Bunun üzerine duruşmada hakime maddi bir hata yapıldığını bir başka dava dosyamız ile karıştırıldığını ve bu sebeple tanık listesini ivedilikle sunacağımı belirttim ve duruşma tutanağına da bu şekilde geçirildi. Akabinde yeni tanık listemizi dosyaya ibraz ettik ve tanıklarımız talimat ile dinlendi. Hiç bir sorunda yaşanmadı hukuk, açıdan.. Umarım sizin sorununuzda çözülmüştür
Kolay gelsin ..
Av.PUDY
Üye Kimliği
Av.PUDY İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.PUDY İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.PUDY İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın