Mesajı Okuyun
Old 21-08-2013, 16:30   #10
Av.Suat Ergin

Alıntı:
Yazan Matrix
Kira borcuna ilişkin olarak ödeme 30 günlük süre içerisinde banka hesabına yatırılmış ama sorum ise "2 aylık ( Mart ve Nisan ayları ) kira alacağı için konut nitelikli taşınmaz ile ilgili temerrüt nedeniyle tahliye talepli ile icra takibi başlattım ( ör.51 ), ancak borçlu,30 günlük süre içerisinde kira borcunu müvekkilin banka hesabına " Nisan-Eylül 2013 ayları 5 aylık kira borcu " şeklinde yatırmış....Yani MART ayı kira bedelini belirtmeden Mayıs ayından itibaren ileriye doğru 5 aylık yatırdığını belirterek itiraz etmiştir..." dir...( Ayrıca bu gün itibarıyla davadan vazgeçtiğimi bildiren bir dilekçe vermiş bulunmaktayım (

Davadan vazgeçtiğinize göre, şimdi gönül rahatlığıyla yanıtlayabilirim. Gerçekte, kiracının kira borcu kalmadığı için, sorunuzu dün görmeme rağmen yanıtlamadım. Çünkü kiracı sehven "eylül" ayını dahi yatırmış. Ama icra mahkemesi olaya şeklen bakacak ve takibe konu edilen "mart" ayının süresinde yatırılmadığını görünce, tahliyeye karar verecekti. Sayın yılmazkan'ın cevabına katılıyorum.