 |
Alıntı: |
 |
|
|
 |
Yazan av.yağmur deniz |
 |
|
|
|
|
|
|
01.04.2008 tarihli kira akdşi yenilenmeden uzamıştır.15.04.2013 tarihinde kiracı vekili ihtarname göndererek "15 gün sonra mecuru tahliye edeceğini,anahtarın teslim alınmasını,aksi halde notere bırakılacağını"bildirmiştir.TBK 347/2 gereğince kiracının bu feshi geçerli mi oluyor.?kira sözleşmesinin bitiminden evvel,yani 01.14.2013 ten evvel feshi ihbarda bulunması gerekmez mi?
anahtarı teslim almayan kiralayan yeniden kiraya verene kadar olan sürenin kirasını isteyemz mi, noter masrafları ne olacaktır.anahtarı teslim almalı mıdır?
|
|
 |
|
 |
|
Kiracinin bu feshi geçerli olmuyor; kiralayan anahtarlari Noterden alsin, yeniden kiraya vermek için gerekli çabayi göstersin buna dair kanit edinsin ve bos kalan gunler için de kiraciya karsi dava açsin, Noter masrafi hakkinda bir bilgim yoktur,, Kolay gelsin,,