Mesajı Okuyun
Old 05-07-2013, 18:21   #4
furugferruhzad

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan M.SERDAR DEMİRTAŞ
Müvekkilinizle diğerleri arasındaki , müvekkilinizin bürosunda bir araya gelinmesine yol açan ilişki ve müvekkilinizin olay anına ilişkin iddia ve ispat araçları nedir ?

Müvekkilim diş hekimi.Ofise gelenlerden 1. sanık olarak ifade ettiğim sanık(s) ile bir kısım diş tedavisi hususunda anlaşıyor ve randevu veriyor ve üzerine aldığı işin(tedavinin) önemli bir kısmını da yapıyor.Sanık S ile 4.800,00 TL/ye anlaşıyorlar.Çok cüzi bir rakam ödeme yapılıyor ve kalanının tedavi bitiminde alınması söz ile şifahi olarak anlaşmaya bağlanıyor.1. sanık (S) ile müvekkilim arasında tedavinin gereği gibi yapılmadığı hususunda bir anlaşmazlık çıkıyor.1.Sanık(S) defalarca ofisin sabit telefonundan arayarak zaman zaman müvekkilim ve zaman zaman da sekreteri ile konuşup verdiğim parayı(verdiği paradan çok daha fazlasını zikrederek) geri verin yoksa ben onu gayri meşru olarakta almasını bilirim parayı hazırla geliyoruz sahtekarlar,dolandırıcılar v.s minvalinde konuşmalar yapıyor.Bu konuşmaların benzeri oğlu(F)tarafından da yapılıyor.En son üç sanık ofise gelerek paranın verilmesini taleple silah gösterip tehdit edip gidiyorlar tekrar geleceğiz diyerek.Müvekkil bunu müteakip korkarak(müvekkil bayan) bir akrabasını ofise çağırıyor,durumu anlatıyor ve sonra şikayette bulunuyor.

1.DELİL(İSPAT VASITASI)SEKRETERİN TANIKLIĞI(sabit tel konuşmaları)
2.DELİL:MÜvekkilim cep telden arandığında telefonun haporlörünü açarak bu hakaret ve tehditlerin sekreteri tarafından duyulmasını sağlıyor sekreter bu konuda da beyanda bulunmuş,
3. delil:Bu çağrılan akraba beyanda bulunmuş korkarak ve ağlayarak beni aradı diye.
4. DELİL:Adamlar ofise geldiğinde sekreterde orada ancak doktorunun ofisinde özel görüşme yapıldığı için silah görmediğini ancak tehdit edildiğini duyduğunu beyan ediyor.