18-05-2013, 21:30
|
|
|
Sayın admin
Benim açımdan bu konuda gözaltına alınanın mesleği cinsiyetidili dini rengi hiçbir önem arz etmiyor. Yapılan işlem hukuki midir değil midir?önemli olan bu. Benim yukarda yazdıklarım ve bugüne kadar yazdıklarım hepinsanları kendileri gibi düşünmeye sevk edecek yönlendirici bilgipaylaşımlarıyla, insanların fikri dünyalarının tesir altına alınmayaçalışılmasına tepki niteliğinde yazılardı. Eğer ben avukat hanımın açıklamasındananladığım kadarıyla sarma sigara içerken esrar şüphesiyle sigaranın istenmişolabileceğini yazmasaydım artık toplam okuyan mı üye olarak okuyan mı bilemiyorum559 kişi açık alanda sigara içme yasağı varmış ta uymayanları avukatta olsalar,polis keyfi olarak gözaltına alıyormuş birde üstüne ters kelepçe takıyormuş gibi bir algıiçine girebileceklerdi. İyi ki arkadaşlar olayı yarıda bırakmayıp soruşturmasafhasına getirip sarma sigaraya muhtemelen el koyma yaptılar da en azındansigaranın sarma sigara olduğu konusunda mutabık kalındı.
Ths avukatağırlıklı bir site olduğu için açılan konuların merkezinde avukatlar olabilirama üzülerek söylemeliyim ki dünyanın merkezinde avukatlar yok ve bu dünyadaavukatların etrafında dönmüyor. Bu sebeple de her olayın mihenk notasınaavukatlık mesleğini koyup buna göre kıyas yapmak yanlış olur.
saygılar
|