Mesajı Okuyun
Old 12-05-2013, 15:03   #3
Konuk

Varsayılan ayrılık

öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum işlerinizde başarılarınızın devamını diliyorum.ben eşimden hakimin bağladığı tedbir nafakasını alıyorum çocukların vekaletleride bende ön inceleme günü ve dava günü ben haklı bulunduğumdan nafaka bağlandı ama şimdi ayrılık kararı verilmeden vaz geçersem bu nafakamda kesilecek ama ben nafakanın devam etmesini isteme hakkım olurmu. eşimin ihtiyaçlarımızı eksik bıraktığı bana kötü davrandığı ortaya çıktı bu vazgeçersem her şeyi kabullenmiş olarakmı kabul görür.çünkü eşim o kadar çok değişti ben gerçektenmi pişman yoksa davamı geri çekmem içinmi böyle yapıyor anlayamadım ben savcılığa gittiğimde aileyi koruyan kanun uygulandı eşimin evden uzaklaştırılmasını istedim sağolsunlar polisi miz savcı mız hakimi miz gerçektende kanunları uyguladılar hepisinden allah razı olsun ben boşanmamak ailemi kurtarma çabasındaydım bu kanun tam yerinde ve çok güzel benim evliliğim yuvam bu kanunlar sayesinde kurtuldu gerçektende adalet mülkün temelidir kadınlar hiç korkmasınlar hem eziyete hemde psikolojik şiddete hemde ekonomik şiddette maruz kalıyorlar benim gibi ama hakkımızı aradığımız zaman devlet bizlere sahip çıkıyor Allah hepinizden razı olsun çok sağolun iyiki varsınız saygılarımla