Sayın Tekin,
Öncelikle bir Avukat olarak ticari hayatınızda başarılar diliyorum.
Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız,
Ben bugüne kadar başka illerde ki işlerimi herdaim THS'den yardım alarak hallettim. Maşallah THS'de parti örgütlenmesi gibi her il, hatta ilçede bile gönüllü nöbetçi Avukatlarımız bulunmaktadır.Bu konuda yardım talep ettiğim meslektaşlarımın hiçbiri de (biri hariç onu aşağıda anlatacağım

) ücret talep etmedi, ancak emeğin bir karşılığının olması sebebiyle bizde meslektaşlarımızı mağdur etmemeye çalıştık.
Bu sebeple THS'de böylesine bir örgütlenme varken işin ticarete dökülmesi ve bu ticaretinde bir "Avukat" tarafından yapılması yukarıda fikir beyan eden birçok meslektaşım gibi benim de mantığımla bağdaşmadı. Yine de mevzuata uygun olduğu sürece (ki bende diğer meslektaşlarım gibi uygun olmadığını düşünüyorum) ticari hayatınızda başarılar dilerim.
THS ve konu ile ilgili bir anımı paylaşmak isterim. Bir kaç yıl önce Konya'da X icra müdürlüğünden 100 madde cevabı almak için meslektaşlarımızın yardımına ihtiyaç duymuştum(o zamanlar UYAP böyle etkin değildi

.
Meslektaşlarımdan birinin Adliyeye gidiyorum projesi kapsamında verdiği ilan neticesinde kendisine ulaştığımda yardım edebileceğini v.s söyledi, bilgileri verdim, en sonunda üstadım bu iş için sizden XXX TL para alırım dedi

(Ancak üslubu ve parayı isteme tarzı çok kötüydü

)
Sayın Admin ile görüşüp konuyu izah ettiğimde ilgili şahsın THS ile ilişiğine son vermişti.
Bu hikayeden çıkan sonuç şudur

THS ticari kar amacı güden bir site olmayıp üyelerinin birbirini aile olarak gördüğü,karşılıksız yardımlaşmanın esas alındığı, ülkemizin en büyük hukuk portalıdır. Bu sebeple ticari amaç güden benzer oluşumlara sempati ile yaklaşmaması da normaldir. Diye düşünüyorum