04-03-2013, 21:35
|
|
|
Basit yaralama suçundan Hükmün açıklanmasının geri bırakılması ve denetimli serbestlik kararı verilen birinin 2. defa aynı suçu işlemesi
Bundan 3 yıl kadar önce eşim beni darp etmişti ve mahkeme Basit yaralama suçundan 2009 yılında hükmün açıklanmasının geriye bırakılması ve denetimli serbestlik cezası vermişti.Şuan eşime boşanma davası açtım fakat eşim bu seferde annemin gözüne yumruk attı ve her ikimizede hakaret etti.savcı iddianamede 2 kişiye karşı hakaret,1 kişiye karşı tehdit ve 1 kişiye karşı kasten yaralama suçlarından eski eşimin cezalandırılması talebiyle dava açtı.benim sormak istediğim eşimin daha önceki davadan aldığı cezanın açıklanmasını nasıl sağlarım.benim herhangi bir dilekçe yazmama gerek varmı hükmün açıklanması için.2009 yılındaki mahkemeyemi dilekçe vermem gerek yoksa şimdiki 2013 yılında açılan davaya bakan mahkemeye mi dilekçe vermem gerek.nasıl bir dilekçe yazmalıyım örnek verebilirmisiniz. maddi durumum yetersiz olduğundan avukat tutamıyorum.lütfen yardımcı olun..
|