|
Alıntı: |
 |
|
|
 |
Yazan Avukat Tekin |
 |
|
|
|
|
|
|
Sayın Suat Ergin sitenin ilerisi ile ilgili fikirlerimi duysanız gerçekten profesyonel bir iş yapmak istediğimi anlardınız. O zaman eminim siz de THS'yi bırakıp bize gelirdiniz
|
|
 |
|
 |
|
Sayın TEKİN,
Sizin bu kadar mekanik ve profesyonel olacağını düşündüğünüz sisteminizde yardımlaşmanın verdiği hazzı gönülden yaşabilecek miyiz mesela?
- Burda hiç tanımadığım , Şanlıurfa'dan ,Eskişehir'e kadar onlarca arkadaşımdan her türlü yardımı almış biri olarak söylüyorum, her üye için , hiç bir bedel lafı etmeksizin, seve seve yardıma koşardım.
Bu yüzden THS yi bırakıp bize gelirdiniz gibi söylemi anlamakta güçlük çekiyorum.Zira burda kurulan bağ salt hukuki fikir alışverişine dayalı değildir.Yada bir konuda emsal birşeyler arayanların iki kötü cevap bulabileceği bir platformda değildir tek başına.
THS büyük bir ailedir.Hemde sevinçlerimizi,acılarımızı,umutlarımızı paylaştığımız büyük bir aile..
Ve bu ailenin her ferdi bu site için emek vermiştir.Hem de hiç bir karşılık beklemeksizin.Bizler siteye giremediğimiz bir tek günü bile kayıp saymaktayız.Sebebi de kurduğumuz bu gönül bağıdır.Sizin mekanik bakış açınıza uygun olmayabilir bizim duygusallığımız elbette ama bu bağdan vazgeçmenin mümkün olmadığını da takdir edersiniz.
Emeğiniz ve çalışmalarınız için sizi tebrik ederim,mutlaka iyiniyetli bir oluşumunuz vardır.
Ancak görüleceği üzere siz bile THS'nin üzerine çıkmayı ve hatta rakibi olmayı hayal ediyorsunuz ki bu da sitemizin sizin farkında olduğunuzdan dahi büyük olduğunu göstermektedir.
Saygılarımla
Saygılarımla...